HTML

Marvel-Ant-Man

nokontakt 2012.10.15. 19:35

Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vs. the World) Ant-Man című képregény adaptációja hivatalos bemutató dátumot kapott.

2015.11.06.

Image and video hosting by TinyPic

Címkék: képregény bemutató adaptáció Marvel Edgar Wright

Szólj hozzá!

All You Need is Kill

nokontakt 2012.10.14. 19:11

Emily Blunt ( The Adjusment Bureau, The Devil Wears Prada) a Looper után ismét egy időcsavaros sci-fiben játszik főszerepet. A Doug Liman (The Bourne Identity, Jumper, Mr. and Mrs. Smith) rendezése alatt készülő mozi Hiroki Sakurazaka könyve alapján készül. A történet egy olyan katonáról szól, aki az idegenek elleni harcban a csata utolsó napján időcsapdába kerül, így azt mindig újra át kell élnie. Erőteljes Source Code utánérzés, ám nem hiszem, hogy érdemes az összehasonlítás. Emily Blunt mellet feltűnik még Tom Cruise és Bill Paxton.

Várhatóan 2014-ben láthatjuk mozivásznon.

Címkék: sci-fi Tom Cruise Időutazás Emily Blunt Bill Paxton Hiroki Sakurazaka

Szólj hozzá!

Mud - Részlet

nokontakt 2012.10.14. 12:17

A Take Shelter felkavaró világvége víziója után Jeff Nichols (Fegyverek és emberek) ezúttal egy olyan drámát prezentál számunkra, amely nyomokban még romantikát is tartalmaz.

Matthew McConaughey (Kapcsolat, Ha ölni kell, Az igazság ára) egy olyan szökevényt alakít, akit a fejvadászoktól való szökésében két tinédzser fiú segít, hogy megtalálja régi szerelmét. Kissé nyálasan hangzik, de figyelembe véve a rendező előző két filmjét nagy valószínűséggel többről lesz itt szó.

Címkék: részlet Matthew McConaughey Jeff Nichols

Szólj hozzá!

Zero Dark Thirty

nokontakt 2012.10.12. 16:13

Kathryn Bigelow ( A bombák földjén, Alkonytájt, Strange Days, Holtpont) a kétszeres Oscar díjas rendezőnő a The Hurt Locker ( A bombák földjén) után, úgy tűnik egy újabb Oscart szeretne magának. A történetben meg is van a potenciál. Az Osama bin Laden utáni hajtóvadászat és elfogásának egész történetét bemutató patrióta moziban első blikkre ugyanis megvan minden, amit az Akadémia imád. Azt azért megjegyezném, hogy a forgatókönyvet az a Mark Boal jegyzi, akinek az Elah völgyében és A Bombák földjén scriptjét is köszönhetjük.

A főbb szerepekben Chris Patt, Jessica Chastain ( The Tree of Life, The Help, Take Shelter ) illetve Joel Edgerton, akit legutóbb a nagyszerű Warrior-ban láthattunk Tom Hardy oldalán, és hamarosan Baz Luhrmann monumentálisnak tervezett The Big Gatsby-jében láthatunk viszont.

Címkék: trailer Joel Edgerton Jessica Chastain Kathryn Bigelow Osama bin Laden Mark Boal Chris Patt

Szólj hozzá!

Quentin Tarantino - Django Unchained

nokontakt 2012.10.12. 14:10

Megjelent kedvenc lábfetisisztánk legújabb filmjének legújabb trailere, ami még több bizakodásra adhat okot a rajongók és a nem annyira rajongók között egyaránt. Leonardo DiCaprio és Christopher Waltz már a trailerben zseniális. Bár Jamie Foxx- al kapcsolatban vannak fenntartásaim, QT eddig is sikeresen hozta ki minden színészéből a rejtett tálentumot. Feltűnik még Tarantino kedvenc "niggere" is Samuel L. Jackson, Don Johnson, illetve Franco Nero, aki az 1966-os klasszikus Sergio Corbucci rendezésében készült spagettiwesternben alakította a címszereplő Django karakterét.

Az USA-ban már decemberben, nálunk csak januárban lesz premier.

You silver - tongued devil you... 

Mint ismeretes kikerült a Django Unchained Final draft-je a netre, amit olvasva még inkább bizakodhatunk.

Itt olvasható:

Címkék: trailer Leonardo DiCaprio Samuel L. Jackson Jamie Foxx Quentin Tarantino Franco Nero Django Unchained Forgatókönyv Sergio Corbucci

Szólj hozzá!

Only God Forgives

nokontakt 2012.10.11. 22:36

Nicolas Winding Refn és Ryan Gosling a Drive után ismét együtt dolgozik egy, a történet alapján erős noir beütésű mozin. A rövid storyline szerint Julien (Ryan Gosling) egy rendőrgyilkosságot követően Bankokba menekül, ahol hamarosan egy Thai boksz klub tulajdonosaként az alvilág megbecsült tagjává válik. Míg összetűzésbe nem keveredik egy nyugdíjas rendőrrel...

A filmben többek között feltűnik még Kristin Scott Thomas és Tom Burke.

További közös munkára számíthatunk még a színész-rendező párostól, hiszen a hírek szerint közösen készítik az 1976-os Michael Anderson rendezésében készült Logan futása remake-jét. 

Címkék: Drive Ryan Gosling Nicolas Winding Refn Kristin Scott Thomas

Szólj hozzá!

Yut doi jung si - The Grandmaster

nokontakt 2012.10.11. 21:26

 

Wong Kar-Wai (Szerelemre hangolva, Csungking expressz, Vadító szép napok, 2046) legújabb filmjében, ismét egy Ip Man biográfiát kapunk. Meglepőnek tűnhet, ismerve a rendező korábbi filmjeit, hogy ehhez a témához nyúlt, viszont az 1994-es Ashes of Time esetében már próbálkozott a wuxia műfaján belül. Igaz, felemás sikerrel.
A mostani trailer kapcsán két dolog kijelenthető, szakít az eddig Ip Man filmekre jellemző realista ábrázolással, illetve az eleve vizionárius rendező sokat fejlődött koreográfia terén.

Címkék: trailer wuxia Ip Man Wong Kar Wai

Szólj hozzá!

The Last Stand New York Comic Con poszter

Kóbor Királyfi 2012.10.11. 20:22

hr_the_last_stand_4_1_1349979314.jpg_863x1280

Kim Jee-Woon (I Saw the Devil, A Bittersweet Life) első angolul beszélő filmje Arnold Schwarzenegger főszereplésével, a NYCC alkalmából új posztert kapott.

Címkék: poszter Last Schwarzenegger Arnold Kim Jee-Woon Stand NYCC

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása