HTML

Zero Dark Thirty

nokontakt 2012.10.12. 16:13

Kathryn Bigelow ( A bombák földjén, Alkonytájt, Strange Days, Holtpont) a kétszeres Oscar díjas rendezőnő a The Hurt Locker ( A bombák földjén) után, úgy tűnik egy újabb Oscart szeretne magának. A történetben meg is van a potenciál. Az Osama bin Laden utáni hajtóvadászat és elfogásának egész történetét bemutató patrióta moziban első blikkre ugyanis megvan minden, amit az Akadémia imád. Azt azért megjegyezném, hogy a forgatókönyvet az a Mark Boal jegyzi, akinek az Elah völgyében és A Bombák földjén scriptjét is köszönhetjük.

A főbb szerepekben Chris Patt, Jessica Chastain ( The Tree of Life, The Help, Take Shelter ) illetve Joel Edgerton, akit legutóbb a nagyszerű Warrior-ban láthattunk Tom Hardy oldalán, és hamarosan Baz Luhrmann monumentálisnak tervezett The Big Gatsby-jében láthatunk viszont.

Címkék: trailer Joel Edgerton Jessica Chastain Kathryn Bigelow Osama bin Laden Mark Boal Chris Patt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgokepszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr844834994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása